Soitto vain ja olet koukussa

Soitto vain ja olet koukussa

Soitto vain ja olet koukussa

Tiepalvelu – apua kellon ympäri Tampereella ja Porissa

Hinauspalvelu Ruuskasen tiepalvelu tietää, miten ongelmiin löydetään ratkaisu, kun auton kanssa on oltu liikkeellä ja ajoneuvo on kieltäytynyt yhteistyöstä kuskin kanssa. Tiepalvelun apu voi olla tarpeen erilaisissa tilanteissa kuten rengasrikon yllättäessä, auton akun tyhjentyessä tai polttoaineen loppuessa. Me tutkimme tilanteen ja hoidamme ongelmat kuntoon, joko paikan päällä tai korjaamolla. Tiepalvelultamme saat apua kellon ympäri Tampereella ja Porissa sekä laajemmin Pirkanmaan sekä Satakunnan alueella. Soita, niin katsotaan, mistä kenkä puristaa!

Pyydä apua soittamalla tiepalvelunumeroomme

Kun soitat tiepalveluumme, lähdemme vilkkaasti kartoittamaan ongelman tilaa. Vaihtoehtona on vian korjaaminen tien päällä tai auton hinaaminen korjaamolle saamaan asianmukaista huoltoa. Tiepalvelullamme on käytössä hyvä liikkuva kalusto kaikkine tarvikkeineen, joilla korjaustyöt onnistuvat kyllä tienposkessakin. Toisinaan vahinko voi vaatia kuitenkin auton viemistä korjaamolle. Ammattilaisemme osaavat arvioida tilanteen ja hoitaa ajoneuvon asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.

Tiepalvelumme auttaa ongelmatilanteissa kuten:

Hinauspalvelu Ruuskasen avulla varmistat, että matkan teko ei tyssää vastaavien pulmien edessä. Jotkut tehtävät voivat vaatia jopa varsin nopeaa toimintaa ja siksipä saat meidät paikalle vikkelin liikkein. Soita ja kerro tilanteestasi, niin tulemme apuun!

Tiepalvelu kokeneelta hinausalan yritykseltä

Hinauspalvelu Ruuskanen on erikoistunut hinauspalveluihin. Tarjoamme hinaukset kaikille ajoneuvoille henkilöautoista raskaaseen kalustoon ja moottoripyöriin. Autamme tarvittaessa myös sijaisauton järjestämisessä. Olemme valmiina toimimaan 24/7, kun auto jättää tien varteen. Meidät tunnetaan luotettavana alan yrityksenä, jonka palveluun luottavat monet sekä vanhat että uudet asiakkaat. Tutustu tarkemmin hinauspalveluihimme!

Hyvän tiepalvelun takana on Autoliiton yhteistyökumppani

Olemme Autoliiton yhteistyökumppani, ja liiton jäsenenä saat käyttöösi paremmat edut hinauksiin sekä muihin palveluihimme liittyen. Jäseneksi liittyminen onnistuu helposti kauttamme. Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä.

Kun tiepalvelulle on tarvetta, tartu toki luuriin ja soita meille, niin tiepalvelumme liikkuu sinne missä sinäkin olet. Tampere ja Pori maakuntineen ovat päätoimialueitamme. Nähdään!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa