Tankkasitko väärin?

Tankkasitko väärää polttoainetta?

Ruuskanen Yhtiöt Oy auttaa jos tankkasit väärin Pirkanmaan alueella

Tankkasitko väärin? Valutitko vahingossa bensaa dieselkoneeseen tai päinvastoin? Väärä polttoaine voi vaurioittaa katalysaattoria, mutta jos erheen huomaa ajoissa eikä autoa käynnistä, ei synny suurta vahinkoa. Jos tankkasit väärää polttoainetta, soita saman tien Hinauspalvelu Ruuskaselle Ylöjärvelle, Tampereen tienoille. Me tarjoamme oikean avun.

Miten toimia väärin tankatun auton kanssa

Miten sitten toimia väärin tankatun auton kanssa? Moottoria ei kannata käynnistää, vaan tällöin kannattaa turvautua hinauspalveluumme. Väärin tankattu auto on nimittäin hinattava polttoainetankin tyhjennykseen, joka hoituu toimipaikassamme Ylöjärvellä. Hinaamme väärin tankatut autot hallillemme laajasti Pirkanmaan alueelta.

Tankin tyhjennys ja huuhtelu

Väärin tankatun auton tyhjennys on ammattilaisen työtä. Meillä on oikeat laitteet polttoaineen imemiseen tankista sekä tankin huuhteluun. Pois imetty polttoaine kierrätetään asianmukaisesti, ja työn jälkeen auto on jälleen kunnossa käytettäväksi.

Kerromme mielellämme lisää väärään tankkaukseen liittyvistä ongelmista ja tankin tyhjennyksestä. Ota toki yhteyttä! Hinauspalvelu Ruuskanen tarjoaa sinulle aina luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua. Olemme Autoliiton yhteistyökumppani koko Pirkanmaan alueella.

Pyydä apua
maksuttomasti numerosta 0800 911 911

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Palvelualue

Olemme käytettävissäsi laajasti Tampereella sekä lähialueilla, aina koko Pirkanmaalla asti! Ota yhteyttä!