Romuauton nouto Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella

Romuauton nouto Pirkanmaa. Ruuskanen Yhtiöt Oy noutaa romuautosi kierrätykseen.

Lojuuko pihassasi romuauto? Auto, joka ei ole enää turvallinen ajaa ja jonka käyttökustannukset kuormittavat liikaa kukkaroa. Romuauton nouto on fiksu palvelu, jonka Hinauspalvelu Ruuskanen tarjoaa, ja auton kierrätys on kaiken lisäksi sinulle täysin maksutonta. Soitat vain ilmaisnumeroomme, niin voimme sopia tarkemmin romuauton kierrätykseen liittyvistä yksityiskohdista. Romuauton noutopalvelu toimii Tampereen ja koko maakunnan alueella. Tartu luuriin ja ota yhteyttä vaikka saman tien!

Helppo palvelu on sitä, että noudamme autosi kierrätykseen

Auton kierrätys ei voisi vaivattomammin hoitua, kun asioit kanssamme. Noudamme autosi kierrätykseen, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa meihin yhteyttä ja lyödä lukkoon auton noutoaika, sekä täyttää noudon yhteydessä romuauton luovutustodistus. Auton kierrätys hoituu varmasti oikeita reittejä kulkien aina rekisterin poistosta virallisen romutodistuksen myöntämiseen saakka.

Kauttamme tehty romuauton kierrätys on lisäksi ympäristöteko. Kierrätämme auton hyötykäyttöön kaikkia ympäristömääräyksiä noudattaen.

Kuusakoski Oy:n valtuuttama romuajoneuvojen kerääjä

Kuusakoski Oy on kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä, kansainvälinen perheyritys, joka tuottaa kierrätyspalveluja ympäristöstä hyvin huolehtien. Hinauspalvelu Ruuskanen on yksi Kuusakoski Oy:n valtuuttamista romuautojen kerääjistä. Kaikki romuautot noudetaan kierrätykseen luotettavasti ja turvallisesti ja hoidetaan asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.

Kuusankoski Recycling

Luotettava hinausalan yritys asialla

Romuauton noutopalvelun lisäksi tarjoamme käyttöösi hyvät hinauspalvelut, lisäksi mm. autopesut ja autojen ilmastointihuollot. Päätoimipaikkamme sijaitsee Ylöjärvellä, josta liikumme asiakkaidemme luo kaikkialle Tampereen ja Pirkanmaan seudulle. Ota yhteyttä ja kerro, mikä palvelumme sinua kiinnostaa!

Tilaa romuauton nouto
maksuttomasti numerosta 0800 911 911

Suosittele meitä

Monipuolista palvelua hinauksista autopesuihin

Olemme ajoneuvojen hinauksiin erikoistunut yritys, mutta teemme paljon muutakin. Hinausten ja romuauton noutopalvelun lisäksi hoidamme väärin tankattujen autojen tankintyhjennykset ja huollot sekä tarjoamme akkuavun. Lukaise lisää toiminnastamme etusivultamme ja kysy lisää sinua kiinnostavasta palvelusta! Toiminta-alueemme kattaa Tampereen seudun sekä koko Pirkanmaan.

Kuusankoski Recycling