Romuauton nouto

Romuauton nouto Tampereen ja Porin alueella

Romuauton nouto Pirkanmaa. Ruuskanen Yhtiöt Oy noutaa romuautosi kierrätykseen.

Lojuuko pihassasi romuauto? Auto, joka ei ole enää turvallinen ajaa ja jonka käyttökustannukset kuormittavat liikaa kukkaroa. Romuauton nouto on fiksu palvelu, jonka Hinauspalvelu Ruuskanen tarjoaa, ja auton kierrätys on kaiken lisäksi sinulle täysin maksutonta. Soitat vain ilmaisnumeroomme, niin voimme sopia tarkemmin romuauton kierrätykseen liittyvistä yksityiskohdista. Romuauton noutopalvelu toimii Tampereen Porin alueella.

Tilaa veloitukseton romuauton nouto Tampereen ja Porin alueella täyttämällä valtakirja!

Kuusankoski Recycling

Reteko Oy - Täyden palvelun romukauppakumppani

Älä jätä romuautoa pihalle ruostumaan, vaan anna Hinauspalvelu Ruuskasen viedä se Retekolle, jossa  hoidetaan kaikki käytetyn autosi romutukseen liittyvät toimenpiteet puolestasi. Reteko Oy huolehtii romuautosi liikenteestä poistosta ja antaa autostasi romutustodistuksen. Reteko Oy on virallinen romuautojen vastaanottopaikka. Reteko Oy:n toimipisteeet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla Iisalmessa, Jyväskylässä, Oulussa, Lahdessa, Lohjalla ja Eurajoella.

Tilaa romuauton nouto
maksuttomasti numerosta 0800 911 911

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa

Helppo palvelu on sitä, että noudamme autosi kierrätykseen

Auton kierrätys ei voisi vaivattomammin hoitua, kun asioit kanssamme. Noudamme autosi kierrätykseen, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa meihin yhteyttä ja lyödä lukkoon auton noutoaika, sekä täyttää noudon yhteydessä romuauton luovutustodistus. Auton kierrätys hoituu varmasti oikeita reittejä kulkien aina rekisterin poistosta virallisen romutodistuksen myöntämiseen saakka.

Kauttamme tehty romuauton kierrätys on lisäksi ympäristöteko. Kierrätämme auton hyötykäyttöön kaikkia ympäristömääräyksiä noudattaen.

Kuusankoski Recycling