Soitto vain ja olet koukussa

Soitto vain ja olet koukussa

Soitto vain ja olet koukussa

Liikkuva rengaspalvelu Tampereen ja Porin alueella

Rengasrikot ova yleistyneet viime vuosina ja tämän vuoksi Hinauspalvelu Ruuskanen on kehittänyt liikkuvan rengaspalvelun Tampereen ja Porin seudulla. Osasyynä kasvaviin rengasrikkojen määrään on teiden heikkenevä kunto, joka rasittaa renkaita. Myös väärät rengaspaineet voivat aiheuttaa renkaan ennenaikaisen kulumisen. Yleisin syy hinaus- tai tiepalveluavun soittamiselle rengasrikon sattuessa on jokin ulkoinen yllättävä tekijä, kuten esimerkiksi tiellä ollut naula tai ruuvi joka on mennyt renkaasta läpi. Uusissa autoissa on rengaspaineen varoitusjärjestelmä, joka ilmoittaa jos rengaspaineet poikkeavat normaalista. Rengaspaineen aleneminen on merkki vuodosta renkaassa. Rengas voi vuotaa myös venttiilistä.

Puhkesiko rengas?

Rengasrikon sattuessa rengas voi olla vielä paikattavissa, jos vuoto havaitaan ajoissa. Tärkeää on, että vuotavalla renkaalla ei ajettaisi, vaan että se paikattaisiin mahdollisimman pian. Tyhjällä renkaalla ajaminen rikkoo usein paitsi renkaan runkorakenteen, myös vanteen.  Jos vuotokohta on pieni, esimerkiksi naula on mennyt renkaan läpi, voimme paikata renkaan tien päällä. Toimenpiteenä paikkaus on nopea ja pitävä, ja matkasi pääsee jatkumaan. Jos vuotokohtaa ei pysty paikkaamaan, vaan rengas on vaihdettava uuteen, hinaamme auton rengasliikkeeseen. Teemme yhteistyötä usean päivystävän rengasliikkeen kanssa. Rengas on usein mahdollista vaihtaa uuteen myös päivystysaikana.

Renkaiden vaihtaminen tien päällä

Jos autosta löytyy vararengas autamme tarvittaessa sen paikalle laittamisessa. Rengasta ei kannata lähteä vaihtamaan itse, jos ei ole varma mitä tekee. Lopputuloksena voi olla lisävahinkojen syntyminen. Auton mukana tuleva on yleensä hyvin kevyt rakenteeltaan, eikä sovellu käytettäväksi muuta kun kovalla alustalla. Usein vararengas on kooltaan pienempi kuin auton muut renkaat ja sille voi olla asetettu nopeusrajoitus. Ota tämä huomioon vararengasta käyttäessä. Tällainen kevyt vararengas ei myöskään sovellu käytettäväksi talvirengaskaudella.

Kuka maksaa rengasrikon?

Rengasrikot ovat korvattavissa autopalveluvakuutuksesta, jos autossasi on sellainen. Autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta eikä se vaikuta bonuksiin. Voimme luvallasi laskuttaa avun suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Erillistä vahinkoilmoitusta ei yleensä tarvita vaan kuormakirjasta ilmenee kaikki tieto mitä vakuutusyhtiöt tarvitsevat korvauksen maksamiseen. Mahdollista uutta rengasta vakuutus ei kuitenkaan korvaa.

Ruuskasen rengaspalvelu Tampereen ja Porin seudulla

Soita tilauskeskukseemme niin tulemme apuun! Tulemme paikalle hinausautolla tai tiepalveluautolla, riippuen siitä onko rengasrikko korjattavissa tien päällä, vai tarvitseeko auto hinata rengasliikkeeseen. Rengaspalvelumme on käytössäsi 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa