Soitto vain ja olet koukussa

Soitto vain ja olet koukussa

Soitto vain ja olet koukussa

Auton oven avaus Tampereen ja Porin seudulla

Eikö auton ovi aukea? Kävikö perinteiset ja avaimet jäivät vahingossa auton sisälle ja ovet lukkiutuivat? Ei hätää! Teemme auton oven avauksia Tampereen ja Porin seudulla Älä riko lasia, vaan soita Hinauspalvelu Ruuskaselle.  Palvelemme useamman henkilön verran, joten pääsemme useimmiten paikan päällä tuossa tuokiossa. Hinauspalvelu Ruuskanen selvittää tilanteen nopeasti ja pääset jatkamaan matkaa eteenpäin hyvissä ajoin. Säästä siis hermojasi ja autoasi ja soita paikalle auton oven avauksen ammattilaiset Tampereen ja Porin alueella.

Avaimet auton sisällä? 

Meillä on kokemusta auton oven tiirikoinnista ja siihen kuuluvia työkaluja. Käytössämme on usean eri autovalmistajan merkkikohtaiset tiirikat. Työntekijöillämme on tiirkointia varten vaadittava koulutus ja auton oven avaus onnistuu usein lukon kautta, jollon autoon synny jälkiä. Hellävarainen tiirikointi säästää autoa, eikä kuluja myöskään synny auton lasin rikkomisesta.

Vakuutus korvaa usein auton oven avauksen

Jos kyseessä on yllättävä auton oven lukkiutuminen, on avustus korvattavissa autopalveluvakuutuksista. Palvelussa ei ole asiakkaalle omavastuuta eikä bonusmenetyksiä. Jos kyseessä on avainten hukkuminen tai unohtuminen, ei auton oven avaus ole vakuutuksesta korvattava palvelu. Auton oven avauksen hinnoittelu muodostuu samalla tavalla kuin hinauksen hinnoittelu

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Älä riko lasia vaan soita Hinauspalvelu Ruuskanen!