Akkupalvelu

Akkupalvelu – apuvirtaa autoon 24 h – Tampere, Pirkanmaa, Pori

Hinauspalvelu Ruuskanen on akkupalvelun ykkönen Tampereen ja koko Pirkanmaan, sekä Porin ja koko Satakunnan alueella. Soita meille, kun auton akku alkaa yskiä, niin saavumme paikalle uuden akun kanssa. Akkupalvelumme on asiakkaidemme käytössä kellon ympäri, joten apuvirtaa autoon on saatavilla milloin tahansa. Akkupalveluun kuuluu uuden akun lisäksi akun vaihto sekä vanhan akun kierrätys. Akkuapua ei tarvitse pitkään odottaa, sillä Ruuskasen pojat tunnetaan ripeäliikkeisinä hinausalan ammattilaisina!
Akkupalvelu Tampere, Pori. Ruuskan Yhtiöt Oy tarjoaa apuvirtaa kun auton akku hyytyy.

Akun tarkastaminen ja akun vaihto

Nykyisen akun tarkastaminen on olennainen osa akkupalveluamme. Testerillä saadaan nopeasti selvillä, mistä akun vika johtuu. Akun vaihto tehdään markkinoiden parhaimpia akkuja ja muita työhön liittyviä laatulaitteita käyttäen.

Akkuapua tien päälle – ja matkasi jatkuu

Ruuskasen akkupalvelun ansiosta matka pääsee jatkumaan näppärästi ilman korjaamolla käyntiä. Akkuapu tien päälle on palvelu, jota kannattaa siis todella hyödyntää. Kun tilaat apuvirtaa meiltä, saat käyttöösi luotettavan Autoliiton yhteistyökumppanin, joka tarjoaa monipuoliset hinauspalvelut. Olemme kokonaisvaltainen autopalvelukeskus Tampereen ja Porin seuduilla – tutustu myös muihin palveluihimme!

Pyydä akkupalvelua
maksuttomasti numerosta 0800 911 911

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa