Muut palvelut

Monipuoliset palvelut  – toimimme Tampereen ja koko Pirkanmaan perukoilla asti

Tiepalvelumme on valmiina toimimaan, kun puhelin pirisee! Hinauspalvelu Ruuskasen tiepalvelu on käytettävissäsi ajoneuvojen hinauksissa ja akkuavun tarpeessa Ylöjärven, Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella 24/7, joulusta juhannukseen! Reagoimme pyyntöösi nopeasti, joten odotteluun ei kulu liiemmälti aikaa. Voit luottaa ammattilaistemme ja kalustomme toimintaan tiukankin paikan edessä. Lue ohesta tarkemmin ja ota yhteyttä!

Akkupalvelu tuo virtaa, hinauspalvelu korjaa kyytiin

Kun auton akku hyytyy, tuomme uuden akun autoosi, vaihdamme sen ja kierrätämme vanhan asianmukaisesti. Ja kaikki tämä tapahtuu odottaessasi, 24/7! Voit lukea lisää akkuapu-sivustoltamme ja kysyä tarjousta omaan autoosi soittamalla 0800 911 911.
Hinauspalvelumme pitää puolestaan huolen, että sinä ja autosi ette jää tieposkeen silloin, kun ajoneuvo päättää lopettaa yhteistyön yllättäen.

Muut palvelumme:

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Tankkasitko väärin? Tarvitaanko huoltoa vai jotain muuta?

Tiepalvelun lisäksi Tampereen ja Porin seudulla toimiva Hinauspalvelu Ruuskanen tarjoaa väärän tankkauksen palvelun. Noudamme myös romuautot ja hoidamme niiden kierrätyksen yhteistyössä Kuusakoski Recyclingin kanssa. Lukaise tarkemmin palveluistamme ja ole meihin yhteydessä, niin laitetaan pyörät pyörimään alta aikayksikön!