Hinaus Tampere ja Pirkanmaan seutu

Hinaus 24h PirkanmaallaHinauspalvelu Ruuskanen toimii koko Tampereen ja Pirkanmaan alueella 24/7. Toimipaikkamme sijaitsee Ylöjärvellä, josta käsin ohjailemme hinausautojamme sinne, missä hinausta tarvitaankaan. Tampereen ympäryskunnat ovat lähellämme ja olemme nopeasti auttamasssa myös Pirkkalassa, Nokialla, Lempäälässä ja Kangasalallla, mutta hinauksen voi tilata koko Pirkanmaan alueelle aina Akaasta Virroille. Hinaamme kaikenlaiset ajoneuvot henkilöautoista raskaaseen kalustoon ja moottoripyöriin. Oli hinauksen syy mikä tahansa, soitto meille riittää, niin kurvaamme kulmille! Käytössämme on riittävästi kalustoa ja henkilöstä hoitamaan autojen hinauksia useammallakin alueelle yhtäaikaisesti. Tavoitteemme on, ettei kukaan avun tarpeessa oleva jää ilman hinausta

Hinauspalvelua kellon ympäri Tampereen alueella

Palvelemme vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Kiirellisissä ongelmatilanteissa kannattaa aina soitta hinausautokeskukseemme, jotta voimme palvella teitä mahdollisimman nopeasti. Asiantuntevilta hinausauton kuljettajiltamme onnistuvat auton hinauksen lisäksi myös muita palveluita, kuten auton oven avaus, romuauton nouto, auton akun tarkistaminen ja vaihtaminen ja tankin tyhjennys sekä huuhtelu väärästä polttoaineesta. Meillä hinataan henkilöautot, pakettiautot, raskaskalusto, mopoautot, moottoripyörät ja muut menopelit silloin, kun ajoneuvo hyytyy paikalleen tai vaurioituu vaikka kolarissa. Sillä ei ole merkitystä, onko meneillään kesä vai talvi, päivä vai yö, tulemme kyllä apuun! Hinaamme ajoneuvon esimerkiksi lähimmälle korjaamolle saamaan asianmukaista huoltoa. Toki sinäkin pääset kyydissämme.Autamme tiellä liikkujia mahdollisimman monipuolisesti ja pyrkimyksemme on, että matka pääsee jatkumaan tavalla tai toisella. Hinauspalvelu Ruuskanen ei siis pelkkä hinausliike, vaan paljon enemmän!

Auton hinaus hankalistakin paikoista

Ajoneuvon sammuminen ei katso paikkaa saati aikaa. Kyseessä voi olla kolari, ojaan ajo tai konerikko. Meneillään voi olla kunnon lumimyräkkä tai kuuma kesäpäivä, paikkana tienvarsi tai parkkihalli. Hinauspalvelu Ruuskasten käytössä on niin kattava kalusto, että sillä päästään hankaliinkin paikkoihin ja maasto-olosuhteisiin. Meidät tunnetaan ammattitaitoisena ja luotettavana hinausalan yrityksenä, joka auttaa pahimmankin paikan tullen.

Hinauspalvelu Tampereen ja Pirkanmaan alueella

Hinauspalvelun lisäksi myös muita palveluita Tampereen ja Pirkanmaan seudulla

Hinauspalvelun lisäksi Hinauspalvelu Ruuskanen palvelee asiakkaitaan monipuolisesti myös muissa palveluissa. Tutustu tarkemmin muihin palveluihin!

Hinauspalvelumme toimialueet Pirkanmaan seudulla:

Hinaus Akaa
Akaa
Hinaus Hämeenkyrö
Hämeenkyrö
Hinaus Ikaalinen
Ikaalinen
Hinaus Juupajoki
Juupajoki
Hinaus Kangasala
Kangasala
Hinaus Kihniö
Kihniö
Hinaus Lempäälä
Lempäälä
Hinaus Mänttä-Vilppula
Mänttä-Vilppula
Hinaus Nokia
Nokia
Hinaus Orivesi
Orivesi
Hinaus Parkano
Parkano
Hinaus Pirkkala
Pirkkala
Hinaus Punkalaidun
Punkalaidun
Hinaus Pälkäne
Pälkäne
Hinaus Ruovesi
Ruovesi
Hinaus Sastamala
Sastamala
Hinaus Tampere
Tampere
Hinaus Urjala
Urjala
Hinaus Valkeakoski
Valkeakoski
Hinaus Vesilahti
Vesilahti
Hinaus Virrat
Virrat
Hinaus Ylöjärvi
Ylöjärvi

Suosittele meitä

Tilaa hinaus

Voit tilata hinauksen myös oheisella lomakkeella. Täytä yhteystietosi ja valitse valikosta paikkakunta, jos et tiedä osoitetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Jos et tiedä osoitetta, valitse paikkakunta: