Hinaus Pori ja Satakunnan alue

SatakuntaHinauspalvelu Ruuskanen toimii myös Porin ja Satakunnan alueella. Toimialueeseemme kuuluvat Porin lisäksi: Ulvila, Nakkila, Harjavalta ja Kokemäki. Meiltä saat asiantuntevaa ja nopeaa auton hinausta 24/7h. Hinaamme kaikenlaiset ajoneuvot henkilöautoista raskaaseen kalustoon ja moottoripyöriin. Oli hinauksen syy mikä tahansa, soitto meille riittää, niin saavumme paikalle! Ruuskasen hinauspalvelu kattaa siis koko maakunnan. Meillä on hinauspalvelulle oma toimipisteensä Porissa, josta autot lähtevät saman tien liikkeelle, kun meille soitetaan Satakunnan alueelta. Meille kannaattaa siis soittaa hinausautokeskukseemme kauempaakin. Kalustomme ei yski kovassakaan pakkasessa tai muiden kelien armoilla, vaan huolletut ja toimintavarmat hinausautot pääsevät luoksesi ammattitaitoisten kuskiemme ohjastamina. 

Kuka maksaa hinauspalvelun?

Mikäli autossa on voimassa oleva autopalveluvakuutus, hinaus voidaan laskuttaa suoraan vakuutusyhtiöltä. Autopalveluvakuutuksissa ei ole omavastuuta, eikä palvelun käyttäminen vaikuta bonuksiin. Toimimme yhteistyössä useiden vakuutusyhtiöiden kanssa. Laskutamme luvallasi suoraan vakuutusyhtiötäsi avustuksesta/hinauksesta, mikäli ajoneuvossasi on autopalvelu/hinausvakuutus. Kaikki vakuutusyhtiöt! Lue lisää hinauksen hinnoittelusta täältä.

Toimialue Satakunta hinaus 24/7

Hinauspalvelun lisäksi myös muita palveluita Porin seudulla

Hinauspalvelun lisäksi Hinauspalvelu Ruuskanen palvelee asiakkaitaan monipuolisesti myös muissa palveluissa. Tutustu tarkemmin muihin palveluihin!

Hinauspalvelumme toimialueet Satakunnan seudulla:

Hinaus Eura
Eura
Hinaus Eurajoki
Eurajoki
Hinaus Harjavalta
Harjavalta
Hinaus Honkajoki
Honkajoki
Hinaus Huittinen
Huittinen
Hinaus Jämijärvi
Jämijärvi
Hinaus Kankaanpää
Kankaanpää
Hinaus Karvia
Karvia
Hinaus Kokemäki
Kokemäki
Hinaus Luvia
Luvia
Hinaus Merikarvia
Merikarvia
Hinaus Nakkila
Nakkila
Hinaus Pomarkku
Pomarkku
Hinaus Pori
Pori
Hinaus Rauma
Rauma
Hinaus Siikainen
Siikainen
Hinaus Säkylä
Säkylä
Hinaus Ulvila
Ulvila

Suosittele meitä

Hinauspalvelu Pori 24h

Tilaa hinaus

Voit tilata hinauksen myös oheisella lomakkeella. Täytä yhteystietosi ja valitse valikosta paikkakunta, jos et tiedä osoitetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Jos et tiedä osoitetta, valitse paikkakunta: