Hinauspalvelu 24/7 Pirkanmaa ja Satakunta

Hinauspalvelu Ruuskanen palvelee asiakkaitaan 24/7  laajalla alueella Pirkanmaan ja Satakunnan seudulla. Hinaukselle on luotu edellytykset myös sillä ajatuksella, että alueella kurvaileva kuski voi luottaa hinauspalveluun milloin tahansa. Me olemme liikkeellä nimittäin silloinkin, kun muut eivät. Jämerällä kalustolla auton hinaus sujuu huolettomissa merkeissä, ja sekä kangistunut auto että tien poskeen jäänyt kuski pääsevät kyytiin. Pori, Tampere, Ylöjärvi, Pirkkala – oli tienoo mikä tahansa, meille sopii soittaa!

Ja soittaa sopii mihin kellonaikaan tahansa! Tilaa hinaus luotettavalta alan yritykseltä saman tien tai tee hinauspyyntö kiireettömässä tapauksessa esimerkiksi oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.

Hinauspalvelu kaikenlaisille ajoneuvoille

Auton hinaus ei katso meillä ajoneuvoa. Hinauspalvelu poimii mukaansa niin henkilöautot, raskaan kaluston ajoneuvot kuin moottoripyörätkin. Jokaiselle ajoneuvolle löytyy oma kalusto, jolla hinaus onnistuu kaikin puolin turvallisesti paikasta mistä tahansa, hankalistakin olosuhteista.

Laskutamme luvallasi suoraan vakuutusyhtiötäsi avustuksesta/hinauksesta, mikäli ajoneuvossasi on autopalvelu/hinausvakuutus. Kaikki vakuutusyhtiöt!

Auton hinaus Tampere

Auton hinaus Tampereella toimii kaupunkia kauempanakin. Meillä on toimipiste Ylöjärvellä, mutta hinauksen voi tilata koko Pirkanmaan alueelle aina Akaasta Virroille – toiminta-alueen kuntalistauksen löydät klikkaamalla Hinauspalvelu Pirkanmaata. Käytössämme on riittävästi kalustoa ja henkilöstä hoitamaan autojen hinauksia useammallakin alueelle yhtäaikaisesti. Tavoitteemme on, ettei kukaan avun tarpeessa oleva jää ilman hinausta. Pirkanmaalla toimivan hinauspalvelun voit tilata numerosta 0400 220 220.

Auton hinaus Pori

Auton hinaus Porista koko Satakuntaan – Ruuskasen hinauspalvelu kattaa siis koko maakunnan. Meillä on hinauspalvelulle oma toimipisteensä Porissa, josta autot lähtevät saman tien liikkeelle, kun meille soitetaan Satakunnan alueelta. Kalustomme ei yski kovassakaan pakkasessa tai muiden kelien armoilla, vaan huolletut ja toimintavarmat hinausautot pääsevät luoksesi ammattitaitoisten kuskiemme ohjastamina. Auton hinauksen Satakunnan alueella voit tilata numerosta 0400 66 33 55.

Tarjoamme monipuoliset hinauspalvelut monipuolisiin tarpeisiin

Ruuskasen hinauspalvelut vastaavat muihinkin tarpeisiin kuin pelkkään auton hinaukseen. Meiltä saat hinausten lisäksi:

Kerromme mielellämme lisää hinauspalveluista sekä muista palveluistamme, mikäli haluat tiedustella tarkemmin. Meidät tunnetaan hinausalan yrityksenä, joka tarjoaa kaikin puolin laadukasta palvelua. Henkilökunta on koulutettua ja kokenutta, asiakaspalveluhenkistä sekä työhönsä motivoitunutta.

Tilaa auton hinaus Autoliiton yhteistyökumppanilta

Hinauspalvelu Ruuskanen on Autoliiton yhteistyökumppani. Kun liityt liiton jäseneksi, saat entistä paremmat edut käyttöösi. Autoliitto tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa, palveluja ja etuja liiton jäsenille, minkä ansiosta matkanteko käy mukavammin. Liittyminen jäseneksi onnistuu esimerkiksi toimipisteessämme Ylöjärvellä. Toimistoltamme saat lisäksi autoliiton oppaita ja karttoja, sekä hankittua kansainvälisen ajokortin.

Muista hinaus 24/7 Pirkanmaan ja Satakunnan alueella

Olet liikkeellä sitten Tampereen tai Porin seudulla, saat hinausavun joka päivä, kellonaikaan katsomatta, ympäri vuoden. Kalustollamme pystytään hinaamaan ajoneuvot hyvinkin ahtaista tiloista ja vaikeista maasto-olosuhteista. Saat hinauspalvelumme kiinni helposti soittamalla tai yhteydenottolomakkeella silloin, kun palvelun tarpeella ei ole niin hoppu. Ota yhteyttä!

Olemme osa H24 Palvelut Oy:tä

H24 Palvelut Oy tuottaa hinaus- ja tiepalvelua Sisä-Suomen alueella Hinuri24 nimellä sekä Pirkanmaalla ja Satakunnassa Hinauspalvelu Ruuskanen nimellä. Käytössä on kattava määrä hinausautoja monenlaisiin avustuksiin.

Hinauspalvelu Jyväskylä: Hinuri24 044 724 7244
Hinauspalvelu Kuopio: Hinuri24 044 724 7247
Hinauspalvelu Lahti: Hinuri24 044 724 7421

Yhteistyökumppanimme Helsingin ja Porvoon alueella:

Hinausautokeskus

Suosittele meitä

Tilaa hinaus

Voit tilata hinauksen myös oheisella lomakkeella. Täytä yhteystietosi ja valitse valikosta paikkakunta, jos et tiedä osoitetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Jos et tiedä osoitetta, valitse paikkakunta: