Hinauspalvelu

Hinauspalvelu 24/7 Pirkanmaa ja Satakunta

Hinauspalvelu Ruuskanen palvelee asiakkaitaan 24/7  laajalla alueella Pirkanmaan ja Satakunnan seudulla. Hinaukselle on luotu edellytykset myös sillä ajatuksella, että alueella kurvaileva kuski voi luottaa hinauspalveluun milloin tahansa. Me olemme liikkeellä nimittäin silloinkin, kun muut eivät. Jämerällä kalustolla auton hinaus sujuu huolettomissa merkeissä, ja sekä kangistunut auto että tien poskeen jäänyt kuski pääsevät kyytiin. 

Ja soittaa sopii mihin kellonaikaan tahansa! Tilaa hinaus luotettavalta alan yritykseltä saman tien tai tee hinauspyyntö kiireettömässä tapauksessa esimerkiksi oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.

Hinauspalvelu kaikenlaisille ajoneuvoille

Auton hinaus ei katso meillä ajoneuvoa. Hinauspalvelu poimii mukaansa niin henkilöautot, raskaan kaluston ajoneuvot kuin moottoripyörätkin. Jokaiselle ajoneuvolle löytyy oma kalusto, jolla hinaus onnistuu kaikin puolin turvallisesti paikasta mistä tahansa, hankalistakin olosuhteista.

Laskutamme luvallasi suoraan vakuutusyhtiötäsi avustuksesta/hinauksesta, mikäli ajoneuvossasi on autopalvelu/hinausvakuutus. Kaikki vakuutusyhtiöt!

Tarjoamme monipuoliset hinauspalvelut monipuolisiin tarpeisiin

Ruuskasen hinauspalvelut vastaavat muihinkin tarpeisiin kuin pelkkään auton hinaukseen. Meiltä saat hinausten lisäksi:

Kerromme mielellämme lisää hinauspalveluista sekä muista palveluistamme, mikäli haluat tiedustella tarkemmin. Meidät tunnetaan hinausalan yrityksenä, joka tarjoaa kaikin puolin laadukasta palvelua. Henkilökunta on koulutettua ja kokenutta, asiakaspalveluhenkistä sekä työhönsä motivoitunutta.

Psst… ja hinauksen hintahan se on meillä myös järkevästi kohdillaan!

Autoa ei tarvitse hinnan takia jättää tien poskeen tai kehitellä omia villejä viritelmiä, vaan hinauksen hinta on pidetty meillä varsin maltillisena kaikenkokoisille kukkaroille. Hinauspalvelu Ruuskanen toimii yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa, jolloin hinaus sujuu mukavan mutkattomasti myös paperipuolella. Kun autossasi on autopalveluvakuutus voimme laskuttaa hinauksen suoraan vakuutuksesta. Näin sinun ei tarvitse huolehtia maksuista tien päällä.

Miten hinauksen hinta muodostuu?

Aivan yksiselitteistä vastausta hinauksen hinnalle on hieman hankala antaa, sillä hinta muodostuu hinauksen ajankohdan mukaan, hinattavasta matkasta sekä hinattavan ajoneuvon koosta. Yön puolelle menevät hinauskeikat verottavat hinaajaa hieman enemmän, joten kellonaika vaikuttaa hintaan jonkin verran. Ja toisaalta esimerkiksi raskaan kaluston hinaukset vaativat luonnollisesti järeämpää erikoiskalustoa, joten sekin vaikuttaa asiaan.

Kiireelliset ja kiireettömät hinaukset muodostuvat hieman erilaisten taksojen mukaan. Jos voimme vaikuttaa siihen, milloin hinaus toteutetaan, on hintakin luonnollisesti edullisempi. Erimerkiksi erilaiset ennakkoon tilatut hinaukset pihasta pihaan, tai romuauton nouto voidaan yleensä sopia varsin edulliseksi.

Miten hinaus maksetaan käytännössä?

Meillä maksuntekoon käyvät kaikki yleisimmät maksutavat, eli maksukortit, käteinen sekä tarvittaessa laskutus. Suosittelemme aina asiakkaillemme autopalveluvakuutusta, jolloin voimme laskuttaa vakuutusyhtiötäsi suoraan, näin ylimääräisten lappustenkin täyttö vähenee.

Hinaus – hinta ja muut askarruttavat asiat selviävät soitolla!

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten hinta muodostuu, hinaus hoituu ja miten toimia esimerkiksi vakuutusyhtiöiden kanssa. Hinaus hintatietoineen selviää nopeasti soittamalla. Voit hyödyntää tiedusteluihin myös ketterää lomakettamme – se sopii mainiosti etenkin kiireettömien hinauksien tilauksiin. Ja silloinhan hintaakin saadaan mukavasti edullisemmaksi kun yhteinen aikataulu löytyy helpommin. Hinaus hinta – Ruuskasen hinausauton kyydissä kuljetat edullisesti!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 14Jaa

Tilaa hinaus

Voit tilata hinauksen myös oheisella lomakkeella. Täytä yhteystietosi ja valitse valikosta paikkakunta, jos et tiedä osoitetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hinauspalvelu Ruuskanen
Elovainiontie 7
33470 YLÖJÄRVI

Y-tunnus: 2195718-6
Puh: 0800 911 911

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Ruuskanen yhtiöt Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.