Hinauspalvelu 24/7 Pirkanmaa ja Satakunta

Hinauspalvelu Ruuskanen palvelee asiakkaitaan 24/7  laajalla alueella Pirkanmaan ja Satakunnan seudulla. Hinaukselle on luotu edellytykset myös sillä ajatuksella, että alueella kurvaileva kuski voi luottaa hinauspalveluun milloin tahansa. Me olemme liikkeellä nimittäin silloinkin, kun muut eivät. Jämerällä kalustolla auton hinaus sujuu huolettomissa merkeissä, ja sekä kangistunut auto että tien poskeen jäänyt kuski pääsevät kyytiin. 

Ja soittaa sopii mihin kellonaikaan tahansa! Tilaa hinaus luotettavalta alan yritykseltä saman tien tai tee hinauspyyntö kiireettömässä tapauksessa esimerkiksi oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.

Hinauspalvelu kaikenlaisille ajoneuvoille

Auton hinaus ei katso meillä ajoneuvoa. Hinauspalvelu poimii mukaansa niin henkilöautot, raskaan kaluston ajoneuvot kuin moottoripyörätkin. Jokaiselle ajoneuvolle löytyy oma kalusto, jolla hinaus onnistuu kaikin puolin turvallisesti paikasta mistä tahansa, hankalistakin olosuhteista.

Laskutamme luvallasi suoraan vakuutusyhtiötäsi avustuksesta/hinauksesta, mikäli ajoneuvossasi on autopalvelu/hinausvakuutus. Kaikki vakuutusyhtiöt!

Tarjoamme monipuoliset hinauspalvelut monipuolisiin tarpeisiin

Ruuskasen hinauspalvelut vastaavat muihinkin tarpeisiin kuin pelkkään auton hinaukseen. Meiltä saat hinausten lisäksi:

Kerromme mielellämme lisää hinauspalveluista sekä muista palveluistamme, mikäli haluat tiedustella tarkemmin. Meidät tunnetaan hinausalan yrityksenä, joka tarjoaa kaikin puolin laadukasta palvelua. Henkilökunta on koulutettua ja kokenutta, asiakaspalveluhenkistä sekä työhönsä motivoitunutta.

Psst… ja hinauksen hintahan se on meillä myös järkevästi kohdillaan!

Autoa ei tarvitse hinnan takia jättää tien poskeen tai kehitellä omia villejä viritelmiä, vaan hinauksen hinta on pidetty meillä varsin maltillisena kaikenkokoisille kukkaroille. Hinauspalvelu Ruuskanen toimii yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa, jolloin hinaus sujuu mukavan mutkattomasti myös paperipuolella. Kun autossasi on autopalveluvakuutus voimme laskuttaa hinauksen suoraan vakuutuksesta. Näin sinun ei tarvitse huolehtia maksuista tien päällä.

Miten hinauksen hinta muodostuu?

Aivan yksiselitteistä vastausta hinauksen hinnalle on hieman hankala antaa, sillä hinta muodostuu hinauksen ajankohdan mukaan, hinattavasta matkasta sekä hinattavan ajoneuvon koosta. Yön puolelle menevät hinauskeikat verottavat hinaajaa hieman enemmän, joten kellonaika vaikuttaa hintaan jonkin verran. Ja toisaalta esimerkiksi raskaan kaluston hinaukset vaativat luonnollisesti järeämpää erikoiskalustoa, joten sekin vaikuttaa asiaan.

Kiireelliset ja kiireettömät hinaukset muodostuvat hieman erilaisten taksojen mukaan. Jos voimme vaikuttaa siihen, milloin hinaus toteutetaan, on hintakin luonnollisesti edullisempi. Erimerkiksi erilaiset ennakkoon tilatut hinaukset pihasta pihaan, tai romuauton nouto voidaan yleensä sopia varsin edulliseksi.

Miten hinaus maksetaan käytännössä?

Meillä maksuntekoon käyvät kaikki yleisimmät maksutavat, eli maksukortit, käteinen sekä tarvittaessa laskutus. Suosittelemme aina asiakkaillemme autopalveluvakuutusta, jolloin voimme laskuttaa vakuutusyhtiötäsi suoraan, näin ylimääräisten lappustenkin täyttö vähenee.

Hinaus – hinta ja muut askarruttavat asiat selviävät soitolla!

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten hinta muodostuu, hinaus hoituu ja miten toimia esimerkiksi vakuutusyhtiöiden kanssa. Hinaus hintatietoineen selviää nopeasti soittamalla. Voit hyödyntää tiedusteluihin myös ketterää lomakettamme – se sopii mainiosti etenkin kiireettömien hinauksien tilauksiin. Ja silloinhan hintaakin saadaan mukavasti edullisemmaksi kun yhteinen aikataulu löytyy helpommin. Hinaus hinta – Ruuskasen hinausauton kyydissä kuljetat edullisesti!

Suosittele meitä

Tilaa hinaus

Voit tilata hinauksen myös oheisella lomakkeella. Täytä yhteystietosi ja valitse valikosta paikkakunta, jos et tiedä osoitetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Jos et tiedä osoitetta, valitse paikkakunta: